GENEL Haber Girişi : 24 Kasım 2018 12:19

KAYMAKAM ABDULLAH DÖLEK ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI YAYINLADI

KAYMAKAM ABDULLAH DÖLEK ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI YAYINLADI
Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek, 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayımlayarak Şunları Söyledi;

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e 24 Kasım 1928 tarihinde Başöğretmenlik unvanının verilmesi ile birlikte, 24 Kasım’ı Öğretmenler Günü olarak kutlamaktayız.

Öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin ilimde ve bilimde yetiştirilmesi gibi ülkemiz adına hayati bir görevi yerine getirmektedir.

Atatürk’ün “Eğitimdir ki bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder” sözünden hareket ile değerli öğretmenlerimizin, üzerlerinize düşen görevleri bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da en iyi şekilde yerine getireceklerine olan inancımız tamdır.

90. yıl dönümünü kutladığımız “24 Kasım Öğretmenler Günü"nü dolayısıyla, öğretmenlerimizin gününü en kalbi duygularımla kutluyor sağlık, huzur ve başarıları dileklerimi iletirken, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.