GENEL Haber Girişi : 08 Temmuz 2022 09:48

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI SIVACI’DAN BAYRAM MESAJI

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI SIVACI’DAN BAYRAM MESAJI
İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sıvacı, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı....

İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sıvacı mesajı’nda ;”Bayramların gelecek nesile bırakılacak olan en büyük miras olduğunu belirten Eyüpsultan İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sıvacı, "Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Maalesef yaşanan ekonomik kriz dolayısı ile vatandaşlarımız bayrama buruk giriyor.

 

Kurban Bayramı, paylaşmayı, kardeşliği, dayanışmayı anlatır. Özünde sevgi ve huzur vardır. Bizim de en büyük zenginliğimiz sevgidir. Bu bayramda yine iyiliği, sevgiyi ve paylaşmayı öne çıkaralım. Yardımlaşma ve dayanışma kültürümüze çok daha sıkı sarılalım. Yardımlaşma Anadolu kültürünün mayasında var. Çevremizde bize ihtiyacı olan insanların varlığını hatırlayalım. Bizim milletimiz birliktelikle her türlü zorluğu aşacak güçtedir. Birlikteliğin huzuru ve paylaşmanın mutluluğuyla bayram coşkusunu doyasıya yaşayalım.

 

Bu vesileyle, yapılan ibadetlerin hayırlı, kesilen kurbanların kabul olması dileğiyle başta üyelerimiz ve hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor herkese sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum.”