GENEL Haber Girişi : 20 Ocak 2020 10:01

İSTANBUL’A KAR GELİYOR

İSTANBUL’A KAR  GELİYOR
Marmara Bölgesi'nde başta İstanbul olmak üzere bugün etkili olacak yağışların yarın kuvvetli rüzgar ile birleşerek hissedilen sıcaklığı oldukça düşürmesi bekleniyor.

İstanbul’a Kar Yağışı Uyarısı

Yapılan değerlendirmelere göre, İstanbul’a Perşembe ve Cuma günü kar bekleniyor. Bugün için aralıklı olarak yer yer beklenmekte olan yağışların yarın itibariyle kuvvetli rüzgarla beraber sıcaklıklarda hissedilir derecede düşüş yaşanması bekleniyor. Perşembe ve Cuma günü itibariyle de başta İstanbul olmak üzere Marmara Bölgesi’nde kar yağışının etkili olması bekleniyor. Öte yandan Yozgat, Ankara, Eskişehir’in doğu kesimleri, Kayseri, Niğde, Nevşehir ve Sivas çevrelerinin de hafif kar yağışlı geçmesi tahmin ediliyor.

Meteorolojik Tahminlere Göre Yer Yer Hava Durumu

Meteorolojik tahminlere göre, İstanbul 8 derece çok bulutlu ve yağmurlu, Edirne 6 derece parçalı ve çok bulutlu, Kırklareli 6 derece parçalı  çok bulutlu, yağmurlu ve karla karılık yağmurlu, Afyonkarahisar -1 derece parçalı bulutlu sabah saatlerinde sisli ve puslu, Denizli 9 derece parçalı bulutlu, İzmir ve Manisa 10 derece parçalı bulutlu, Adana 11 derece parçalı bulutlu ve yer yer sağanak yağışlı, Konya 2 derece parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde puslu ve sisli, Erzurum 5 derece parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatleri itibariyle hafif kar yağışlı, Kars 9 derece parçalı ve çok bulutlu.