GENEL Haber Girişi : 13 Ağustos 2021 13:10

İMAMOĞLU’NDAN EYÜPSULTAN’A ÖNEMLİ YATIRIM

İMAMOĞLU’NDAN EYÜPSULTAN’A ÖNEMLİ YATIRIM
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Eyüpsultan Ağaçlı Köyü’ne rehabilitasyon ve sosyal hizmetler içerikli tesis yapılması için çalışma başlattı.

Emel Bilenoğlu ve İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık’ın çalışmaları ile Ağaçlı Köyü’ndeki Gavuzoğlu Vakfı’na ait 21.989 metre kare arsası rehabilitasyon ve sosyal hizmetler i tesisi yapılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağışlandı.

 

 

İBB temmuz ayı meclisinde onaylanan arsa bağışı ile Eyüpsultan’a rehabilitasyon ve sosyal hizmetler içerikli tesis yapılmış olacak.

 

Ekrem İmamoğlu arsanın bağışlanmasında öncü olan Emel Bilenoğlu ve İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık ile arsayı gezerek incelemelerde bulundu.

 

 

İmamoğlu, Gavuzoğlu Vakıf Başkanı Bedriye Gavuzoğlu’na bağış için teşekkür ederek arsanın İBB bünyesinde rehabilitasyon ve sosyal hizmetler içerikli tesis yapılması için çalışmaların başlattığını ifade etti.

 

 

İmamoğlu'nun Ağaçlı Köyü'nde yaptığı incelemelere  CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, ilçe başkan yardımcısı Hakan Akşit ve Ağaçlı muhtarı da eşlik etti.