KÜLTÜR SANAT Haber Girişi : 07 Eylül 2015 20:15

İlhan İrem'den Dünyanın Gidişatına Tepki: Artık Yeter!

İlhan İrem'den Dünyanın Gidişatına Tepki: Artık Yeter!
İlhan İrem'in önceki gece Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeki konserinde 6500 seyirci tek bir ağızdan "Artık yeter" diye tepki gösterdi.

İlhan İrem, önceki gece Turkcell Yıldızlı Geceler konser dizisi kapsamında hayranlarının tıklım tıklım doldurduğu Açıkhava Sahnesi'nde sevilen şarkılarını seslendirdi.

"DIŞARIYI TÜKETTİLER"

İrem, sahnede seyircilerle şarkı aralarında sohbet ederken, "Dışarıyı tükettiler artık bu buluşmalarımız altın değerinde" diyerek gecenin bir konser değil arınma, buluşma olduğunu söyledi.

"ARTIK DEMOKRASİ İSTİYORUZ"

İrem, ülkede ve dünyada yaşananlar için de seyircisiyle birlikte "Yeter artık!" dedi. İrem, "Kendi koltuklarını tutmak için bu ülkeyi karartanları kâinat affetmez. Barış, özgürlük ve bu ülkede artık gerçek demokrasi istiyoruz. Çocukların ölmediği, öldürülmediği dünya istiyorum. Tüm bunlara 'artık yeter!' diyelim." deyince müzik eşliğinde ve tempolu bir şekilde yaklaşık 6 bin 500 seyirci tek bir ağızdan "Artık yeter!" diye tepki gösterdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.