GENEL Haber Girişi : 09 Şubat 2017 09:13

Hava durumunda ani değişiklik! İstanbul'a kar...

Hava durumunda ani değişiklik! İstanbul'a kar...
Meteoroloji'den İstanbullular için son dakika açıklaması.. İstanbul'da bir süredir mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların düşmeye başlayıp, cumartesiden itibaren kar yağışının kendini göstermesinin beklendiği belirtildi.

Meteoroloji İstanbul'a kar geliyor dedi. Marmara'da hava durumu sıfırın altında görünmüyor. Kar yağışının özellikle pazar günü kendini göstermesi bekleniyor. Cumartesiden salı gününe kadar iç ve doğu kesimlerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don uyarısı yapıldı.

CNNTürk meteoroloji editörü Bünyamin Sürmeli gelecek kar yağışının görünürde yumaşak olduğunu ancak soğuğu hissedeceğimizi söyledi. Çünkü sıcaklık sıfırına inmiyor ama poyrazla beraber biz sıfırın altında hissedeceğiz. 

YAĞIŞLAR DURMUYOR
 
11 Şubat Cumartesi günü parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Karadeniz kıyı kesimleri, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile TekirdağKırklareliMuğlaDenizli,AntalyaBurdurNiğdeKaraman ve Kahramanmaraş çevreleri ile Balıkesir'in kuzey ilçelerinin yağışlı geçeceği düşünülüyor. Yağışların, Marmara'nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları ile Giresun çevrelerinde karla karışık yağmur, yer yer kar, yağış alan diğer yerlerde yağmur ve sağanak olacağı tahmin ediliyor.
 

12 Şubat Pazar günü yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, DoğuAkdeniz, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir,Afyonkarahisar, Kütahya, EskişehirSivas, Niğde ve Karaman çevreleri ile Çanakkale'nin doğu, Muğla'nın güney ve Antalya'nın batı ilçelerinin yağışlı geçeceği belirtildi. Yağışların, genellikle karla karışık yağmur ve kar, Doğu Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu'nun güneyi ile Muğla'nın güney ve Antalya'nın batı ilçelerinde yağmur ve sağanak şeklinde olmasının beklendiği ifade edildi.

13 Şubat Pazartesi günü parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir, Kütahya, Afyonkarahisar ve Isparta çevreleri ile Çanakkale'nin doğu ilçelerinin yağışlı geçmesi tahmin ediliyor. Yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar, Doğu Akdeniz kıyıları ile Mardin çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor.

14 Şubat Salı günü, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Tekirdağ, Balıkesir, Kütahya ve Afyonkarahisar çevreleri ile Çanakkale'nin doğu ilçelerinin yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların, genellikle karla karışık yağmur ve kar, Doğu Akdeniz kıyıları ile Mardin çevrelerinde yağmur şeklinde olacağı tahmininde bulunuldu.

15 Şubat Çarşamba günü mevsim normalleri civarında, iç ve batı kesimlerde yer yer üzerinde seyredeceği, 16 Şubat Perşembe günü Marmara ve Karadeniz kıyılarında, hafta sonunda da ülke genelinde hissedilir derecede azalacağı düşünülüyor.
Etiketler : kar istanbul
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.