GENEL Haber Girişi : 03 Aralık 2018 12:29

HALİT ATMACA RADYO'DA EYÜPSULTAN'IN SORUNLARINI ANLATTI

HALİT ATMACA RADYO'DA EYÜPSULTAN'IN SORUNLARINI ANLATTI
Halit Atmaca Cuma günü Saat:18:00'da Radyo 34'de katıldığı Halkın Vicdanı Programın'da Eyüpsultan'ın sorunlarını dile getirdi.

Halit Atmaca Cuma günü Saat:18:00'da Radyo 34'de Sekan Lama'nın hazırlayıp sunduğu Halkın Vicdanı Programın'da  Eyüpsultan'ın sorunlarını dile getirdi.

Halit Atmaca konuk olduğu Halkın Vicdanı Programına Canlı telefon bağlantıları ile dinleyiciler yoğunlukdan telefonu düşürmeleri zaman aldı. Yoğunlukdan Radyoo 34'ün telefonları kilitlendi

Eyüpsultan'ın temel sorunlarına değinen Halit Atmaca dinleyicilerin sorularına da cevap verdi. Ençok siyasete dönecekmisin sorusu ile karşılaşan Halit Atmaca, Siyaset'in halkın sorunlarını çözme konusunda bir araç olduğunu belirtti. Atmaca " Yaklaşan yerel seçimler ile ilgili olarak çeşitli teklifler geliyor. Ama  benim şartlarım var. Ben halkın sorunlarını her ortamda dile getiren bir insanım. Bugün bu programda dile getirdim. Bana siyaset'e girmemle ilgi gelen arkadaşlara da anlatıyorum. Ben proje adamıyım. Siyaset malisef son dönemlerde sorunları çözme konusunda yetersiz kalmaktadır. Halkın sorunlarını çözme konusunda ciddi bir proje olursa siyasete geri dönebilirim" ded.

Atmaca Özellikle halkın trafik sorunundan müzdarip olduğunu dile getirdi

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.