SPOR Haber Girişi : 26 Mayıs 2014 22:38

HALİT ATMACA EYÜP SPOR'A BAŞKAN MI ? OLUYOR

HALİT ATMACA EYÜP SPOR'A BAŞKAN MI ? OLUYOR
Bu hafta yapılacak olana kongreye Has Parti İstanbul Milletvekili adayı ve bölgemizin sevilen işadamı Halit Atmaca'nın Eyüp Spor'a başkan adayı olacağı spor kamuoyunda konuşuluyor.
İkinci ligden üçüncü lige düşen ve büyük ekonomik sorunlar yaşayan Eyüp sporda kongre heyecanı büyüyor.Bu hafta yapılacak olana kongreye Has Parti İstanbul Milletvekili adayı ve bölgemizin sevilen işadamı Halit Atmaca'nın Eyüp Spor'a başkan adayı olacağı spor kamuoyunda konuşuluyor.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Halit Atmaca " Eyüp Spor ilçemizin cumhuriyetle yaşıt spor kulübüdür. Geçmişinde büyük başarılara imza atmıştır. Bu gün üçüncü lige düşmesi hepimizi derinden üzdü. Yakında kongresi var. Eyüp Spor'u tekrar şampiyon yapacak bir yönetim kadrosuna ihtiyaç var. Bu işin önemli bir ekonomik yanı olduğunu hepimiz biliyoruz. Şahsıma yapılan teklifler var. Öncelikle şahsıma başkanlık teklifi yapan yetkililere ve bana destek olacağını ifadelendiren bölgemizin değerli işadamlarına teşekkür ederim.Bu güne kadar hiç bir görevden kaçmadım.Geçmiş dönemde şu anda Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı olan Numan Kurtulmuş bey Milletvekili adayı olmamı istedi görevden kaçmadım aday oldum.Şimdi de durum farklı değildir. Eyüp Spor camiası ne görev verirse yapmaya hazırım." dedi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.