GENEL Haber Girişi : 19 Kasım 2019 13:06

GÜZELTEPE PİR SULTAN ABDAL DERNEĞİ’NDEN DENİZ KÖKEN’E ZİYARET

GÜZELTEPE PİR SULTAN ABDAL DERNEĞİ’NDEN DENİZ KÖKEN’E ZİYARET
Güzeltepe Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’i ziyaret etti

Güzeltepe Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’i ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Güzeltepe Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abuzer Çetinkaya Deniz Köken’e taleplerini ileterek destek istedi.

 

Güzeltepe  Pir sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abuzer Çetinkaya “ Bilindiği üzere biz Alevi canların ibadet etmek için verdiğimiz bir Cemevi isteğimiz var. Biz istiyoruz ki Güzeltepe’de bir cem evi olsun, şimdiye kadar bu talebimiz için çalmadık kapı bırakmadık, bizde irfanımızı inancımızı yaşamak ve yaşatmak için tam teşekkülü bir binaya ihtiyaç duyuyoruz.
Biz aleviler bu ülkenin asli unsuruyuz ve bizler inancımızı yaşamak istiyoruz, buda inanç merkezi olan Eyüpsultan İlçesinde mümkün olacaktır. Tüm bunları sayın belediye başkanımız Deniz Köken ile paylaştık. Cemevi talebimizi yeniledik. Kendileri de bu konuyu bildiklerini ve takipçisi olacağını beyan ettiler. Biz istiyoruz ki Güzeltepe’de bir Cem evi olsun. İnşallah yakın zamanda bunun müjdesini de sizlerle paylaşmış oluruz”dedi.