GENEL Haber Girişi : 21 Haziran 2022 10:17

GELECEK PARTİSİ'NDEN ESNAF BAŞKANINA ZİYARET

GELECEK PARTİSİ'NDEN ESNAF BAŞKANINA ZİYARET
Gelecek Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Seyit Ahmet Gün ve yönetim kurulu üyeleri Eyüpsultan, Alibeyköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şener Kurtuluş’u makamında ziyaret ettiler.

Gelecek Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Seyit Ahmet Gün ve yönetim kurulu üyeleri kısa önce kongre yaparak Eyüpsultan, Alibeyköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na başkan seçilen Şener Kurtuşu’u  ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

 

Gelecek Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Seyit Ahmet Gün ve yönetim kurulu üyeleri Eyüpsultan, Alibeyköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şener Kurtuluş’tan oda çalışmaları ve yaşanan ekonomik kriz ile ilgili olarak bilgi aldı.

 

 

Yapılan ziyaret ’ten memnuniyetini dile getiren Eyüpsultan, Alibeyköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şener Kurtuluş Gelecek Partisi İlçe Başkanı Seyit Ahmet Gün ve yönetim kuruluna teşekkür ederek oda çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Kurtuluş ziyaret esnasında yaptığı konuşmada  “Bizler burada Osmanlıdan kalan  Ahilik geleneğini yaşatmaya çalışıyoruz. Esnafımıza destek olaya çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi son dönemde esnafımız zor durumdadır. Alışverişlerimizi mahallemizin esnafından yaparsak mahalle esnaflarımıza destek olmuş oluruz.  Bu zor günleri hep beraber atlatacağımıza inanıyorum. Gelecek Partisini basından ve sosyal medyadan takip ediyorum. Bugün yapıtlığınız ziyaret bizi onurlandırdı. En kısa sürede bizlerde sizleri ziyaret ederek kahvenizi içmek isteriz. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Bu ülkenin her görüşe ihtiyacı var” dedi.

 

 

 

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Seyit Ahmet Gün ziyarette yaptığı konuşmada “ İlçemizde bulunan sivil toplum kuruluşlarını program dahilinde ziyaret ediyor ve Genel Başkanımızı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını iletiyoruz. Gelecek Partisi için çok önemsediğimiz esnaflarımızı dönem dönem ziyaret ederek sorunlarını dinliyoruz. Bugün de sizi makamınızda ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunmak istedik ve esnafımız sorunlarını siz değerli oda başkanımızdan dinlemek istedik. Esnafımızla ilgili olarak vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederiz. En kısa sürede sizleri ilçemizde ağırlamak isteriz. Size ve yönetim kurulunuza çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.