SİYASET Haber Girişi : 29 Mayıs 2022 13:20

GELECEK PARTİSİ ALİBEYKÖY’DE ÜYE STANDI AÇTI

GELECEK PARTİSİ ALİBEYKÖY’DE ÜYE STANDI AÇTI
Gelecek Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanlığı ilçe başkanı Seyit Ahmet Gün başkanlığında 2023 yılında yapılması planlanan seçimlere saha çalışmaları ile hazırlanıyor.

Cumartesi günü Alibeyköy’de üye standı kuran Gelecek Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanlığı partiye yeni üye kayıtları yaptı.

 

 

Gelecek partisine ilginin yoğun olduğunu söyleyen ilçe başkanı Seyit Ahmet Gün Gelecek Partisi’nin her geçen gün Eyüpsultan’da büyüdüğünü belirtti.

 

 

Seyit Ahmet Gün yaptığı açıklamada “Gelecek Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanlığı olarak saha çalışmalarımıza hız kazandırdık. Cuma günü Eyüpsultan’da esnaf ve pazar ziyaretleri yaparak esnaflarımızın sorunlarını dinledik. Gelecek Partisi olarak her yerde olmaya gayret gösteriyoruz. Bugün de üye standı kurarak partimize yeni üyeler kazandırıyoruz.

 



 

VATANDAŞLARIMIZIN İLGİSİ BİZİ MEMNUN ETTİ’

 

Toplumun tüm katmanlarını kucaklamaya çalışıyoruz. Ayrım yapmadan toplumun her kesimi ile ülkemizin geleceğini konuşuyor ve genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun çözüm önerilerini anlatıyoruz. Yapmış olduğumuz esnaf ziyaretlerinde kurduğumuz üye stantlarında vatandaşlarımızın Gelecek Partisine olan ilgisi bizi memnun ediyor. Onların ilgisi bizi daha çok çalışmaya itiyor.

 

 

‘HAYAT PAHALLIĞI ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR’

 

Saha çalışmalarında aldığım izlenim; Esnaflarımız, vatandaşlarımız, toplumun büyük bir kesimi çok ciddi ekonomik sıkıntısı yaşıyor. Hayat pahalılığı almış başını gitmiş. Dün markette pazarda aldığımız bir ürünü bugün aynı fiyata alamıyoruz. AKP iktidarının son yıllarda ülkeyi getirdiği hal budur. Bu durumdan çıkış Gelecek Partisi ile olur. Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ülkemizde başbakanlık yapmış deneyimli bir siyasetçidir. Kedisinin deneyimleri yaşamış olduğumuz sorunları çözecektir. O yüzden hemen erken seçim kararı alınmalıdır. Vatandaşlarımız rahat olsunlar ülkemizi refaha ve huzura Gelecek Partisi çıkaracaktır”