SİYASET Haber Girişi : 17 Haziran 2019 01:43

FERZAN ÖZER SAHALAR’DA

FERZAN ÖZER SAHALAR’DA
Ferzan Özer 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Seçimleri için kolları sıvayarak alanlarda çallışmaya devam ediyor

Seçilmiş belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 23 Haziran’da tekrar seçilmesi için yoğun bir tempoda sahada çalışıyor.

Haber Eyüp olarak Pazar günü Atatürkçü Düşünce Derneği’nin düzenlediği kahvaltıda Ferzan Özer ile buluştuk.

Pazar gününe yedi program sığdıran Ferzan Özer güne Atatürkçü Düşünce Derneği’nin düzenlediği kahvaltı ile başladı.

Kahvaltı sonrası Ferzan Özer ile kurucusu ve mütevelli üyesi olduğu Eyüp Dostları Vakfı’nın Babalar Günü dolayısı ile Pier Loti’de düzenlediği programa katıldık.

Eyüp Dostları Vakfı’nın Babalar Günü kahvaltısına Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek eski belediye başkanı Remzi Aydın, Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldız ve vakıf mütevelli heyeti ile bir araya geldi.

Eyüp Dostları Vakfı’nın Babalar Günü etkinliğinden sonra Eyüp Merkez Camii’nde öğle namazını kılan Ferzan Özer, Rumelili Ümmühan Şenkardeşlerin cenazesine katıldı.

Cenaze sonrası Ferzan Özer ile Alibeyköye geçtik. Alibeyköy’de Gostivarlı Recai Şengüler’in ölümünün seneyi devriyesi dolayısı ile düzenlenen mevlidine katıldık. Mevlid sonrası Aile fertleri ile görüşen Ferzan Özer aileye sabırlar dileyerek oradan ayrıldı.

Alibeyköy’de ferzan özer’in yeni adresi Gostivarlılar Derneği oldu. Dernek başkanı Orhan Sipahi ve yöneticiler ile sohbet eden Ferzan Özer Ekrem İmamoğlu için destek istedi.

Ardından Alibeyköy’de bulunan Üsküp Cafeyi ziyaret etti. Üsküp Cafe’de Ferzan Özer; Melek Aras, Turhan Luş ve Aptullah Bus ile sohbet ederek seçimleri değerlendirdi.

Geçen dönem Başbakan yardımcılığı görevinde bulunan Hakan Çavuşoğlu, Alibeyköy’de buluna Rumelili sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri ve Alibeyköy Mahallesi Muhtarı Firdevs Kuş’un katıldığı Tüm Balkanlar Derneği’nin düzenlediği Babalar Günü etkinliğine katıldı.

 

Gittiği her yerde sıcak ilgi ile karşılanan Ferzan Özer her katıldığı program ‘da 23 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin önemine değinen Ferzan Özer seçimde sadece belediye başkanı seçilmeyeceğini aynı zamanda Türkiye’nin demokrasi sınavı olduğunun altını çizdi.