GÜNDEM Haber Girişi : 11 Temmuz 2018 11:13

FERZAN ÖZER’DEN 'SREBRENİTSA SOYKIRIM’ MESAJI

FERZAN ÖZER’DEN 'SREBRENİTSA SOYKIRIM’ MESAJI
Frezan Özer, 8322 Boşnak vatandaşın katledildiği Srebrenitsa Soykırımını 23. yılında lanetledi. Srebrenitsa'da, yirmi üç sene önce insanı insan yapan tüm değerlerin hoyratça tükettiğinin altını çizen Ferzan Özer mesajda şu ifadelere yer verdi.

“Benim babaannem Boşnak dedem Arnavuttur. Katliamın olduğu dönemde evimizde yas vardı. Avrupa’nın göbeğinde insanlar öldürülüyor ve hiç birşey yapamamanın acısını yaşadık. Srebrenitsa Soykırımı 2. Dünya Savaşı'nda yaşanan kayıplardan sonra Avrupa'da meydana gelen en büyük soykırımın adıdır. Avrupa’nın göbeğinde dünyanın gözlerinin içine baka baka 12-77 yaş arası erkek sivil Müslüman Boşnak topluca katledilmiş, Erkeklerin gözleri önünde bütün kadınların ırzına geçilmiş ve tüm dünya bu soykırıma seyirci kalmıştır. Bu soykırımın gerçek failleri, Avrupa’da Müslüman unsur bırakmak istemeyen, kendi geçmişi kan, vahşet ve soykırımlarla dolu Hiristiyan Batı dünyasıdır. Osmanlı'nın yetim evladı Bosna'da öldürülüp, balık istifi usulü gömülen erkeklerin, tecavüze uğrayıp intihar eden, aklını yitiren kadınların, oyuncak bebeklerinin saçlarını örmeden, dokuz yaşında kadın olan Ayşelerin, top oynamadan toprak olan Mehmetlerin hikayesi yatar o topraklarda! Bosna'da katledilen bütün masumlara Allah'tan rahmet, Bosna halkına  başsağlığı diliyorum. Allah hiç bir topluma bir daha böyle acılar göstermesin”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.