GENEL Haber Girişi : 25 Haziran 2019 13:08

Ferzan Özer’den Açıklama ve Teşekkür

Ferzan Özer’den Açıklama ve Teşekkür
Dün yayımlanan “CHP İstanbul ve Eyüpsultan’da Nasıl Kazandı?” haberimiz üzerine Eyüpsultan’ın köklü ailelerinden olan CHP’li Ferzan Özer bir açıklama iletti.

Haber Eyüp Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Sayın Cengiz Oylum, haber analizini ve yorumunu okudum. Öncelikle kendi adıma teşekkür ederim. 

Rami Mahallelerimizde müthiş bir çalışma sergiledik. Senin de yazdığın gibi bu bölgeyi organize etme görevi tarafıma verildi. Ancak unutmayalım ki, bu sadece benimle kazanılmış bir zafer değildir. 

Bu noktadan hareketle, çalışmalarımızda bizlere destek olan, CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılıç’a ve CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan’a; 
Bizden desteğini hiç esirgemeyen mahalle muhtarlarımız Gürol Birkardeşler ve İrfan Önder’e; 
Rami’den sorumlu ilçe yöneticimiz Nusret Kafadar’a; 
Mahalle sorumlumuz tek kişilik ordu olan Salih Özer’e; 
Eski (deneyimli) tüfeklerden Rauf Okan, Nurettin Çakmak, Erkan Bingöl, Necdet Ergül ve Süleyman Güngören’e; 
Esra İnci Filizkıran önderliğinde evde çocuklarını bırakarak gece gündüz çalışmalara katılan, eli öpülesi, cefakar, fedakar kadınlarımızdan Fatma Duran, Bahar Çokal Sager, Fatma Kara ve Selma Kolonkaya’ya;
İsimlerini yazamadığım tüm kahramanlarımıza, harika kadınlarımıza, müthiş gençlerimize, Rami esnafına ve sakinlerine teşekkürü bir borç biliyor, şükranlarımı sunuyorum.

Bu zaferi kazanmamızda büyük payları vardır. Biz sadece yol gösterdik, birlikte başardık.