SİYASET Haber Girişi : 05 Nisan 2020 18:15

Eyüpsultan’ın Geleceği Emin Ellerde

Eyüpsultan’ın Geleceği Emin Ellerde
Gelecek Partisi Eyüpsultan Kurucu İlçe Başkanı Fatih Öznam, liste çalışmalarını tamamlayarak Kurucu İlçe Yönetim Kurulu listesini kamuoyu ile paylaştı.

Genel Başkanlığı'nı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun üstlendiği Gelecek Partisi'nde Eyüpsultan Kurucu İlçe Başkanı olarak görevi üstlenen Fatih Öznam yaptığı açıklama, Türkiye'nin küçük mozaiği olan aynı zamanda  hizmete muhtaç hale getirilmiş bir ilçesi olan Eyüpsultan’da Gelecek Partisinin Türkiye'deki örnek yönetim biçimini rol alarak güçlü bir yönetim ile Bismillah diyerek yola çıkıyoruz. 

Öznam, Bu kutlu görevi bizlere tevdi eden başta Genel Başkanımız, Prof.Dr. Ahmet Davutolu olmak üzere, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Nedim Yamalı, Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Selim Temurci, İstanbul il Başkanımız İsa Mesih Şahin, İl Teşkilat Başkanımız Metin Karakaş, İl Siyasi İşler Başkanımız Timuçin Oğuz ve İl Yönetim Kurulu Üyemiz, İlçe Sorumlumuz Cihan Tiryaki’ye Kurucu Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum.

Faith Öznam kimdir?

Evli ve 2 çocuk babası Fatih Öznam, 1970’de Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde dünyaya gemiştir. İlk ve Orta öğretimini İstanbul Bayrampaşa’da tamamlayan Öznam, Esikşehir Anadolu Üniversitesi Ön lisans İlahiyat bölümünden mezun olarak eğitim hayatını noktaladı. Kendisine ait inşaat şirketi bulunan Öznam, Müteahaitlik mesleğini icra etmektedir. Siyaset hayatına 2009’da Demokratik Sol Parti İlçe Başkanlığı ile başlayan Öznam, sırasıyla AK Parti Sultangazi üyeliği, ve ardından son olarak Gelecek Partisi Eyüpsultan Kurucu İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Fatih Öznam 2013 yılından itibaren İstanbul Eyüpsultan İlçesine bağlı Kemerburgaz semtinde ikamet etmektedir. Bir çok Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif görevler yapan Fatih Öznam, Eyüpsultan eski eserleri koruma derneği, Sultangazi Müteahitler derneği kurucu yönetim kurulu üyeliği, İşadamları derneği üyeliği, ( KASDER ) Kastamonulular derneği ve spor kulüplerinde yönetim kurulu üyeliklerinde bulundu.