ASAYİŞ Haber Girişi : 10 Nisan 2021 17:26

EYÜPSULTAN DEVLET HASTANESİ'NDE HIRSIZLIK

EYÜPSULTAN DEVLET HASTANESİ'NDE HIRSIZLIK
Eyüpsultan Devlet Hastanesi'nin koronavirüs katında hastaların cüzdan ve telefonları çalındı. Hasta yakınları emniyete giderek şikâyetçi oldu.

Eyüpsultan Devlet Hastanesi’nde yemek götüreceğim bahanesiyle koronavirüs katına çıkan şüpheli şahıs, hastaların cüzdan ve telefonlarını çaldı.

Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce soruşturması devam eden olaya hasta yakınları tepkili. Hasta yakınları dün emniyete giderek şikâyetçi oldu.

Hastanede Covid tedavisi gördüğü esnada telefonu çalınan Öğretmen Sinan Genç yaşadıklarını şöyle anlattı: “Dün sabah 5 gibi bizim kata çıkmış. Bir hasta yakınıyım diyen şahıs kattaki odalara girip telefon, cüzdan çalmış. Yaklaşık 6-7 kişinin eşyaları çalındı. Tedavim bitti hastaneden çıktım. Gidip ben de şikâyet dilekçemi verdim.”

ÇOK KORKTUM

Hastanede Covid tedavisi gören Sinan Genç’in kardeşi Ayşe Genç Uluç ise salgın tedbirleri kapsamında o kata çıkılmasının yasak olduğunun altını çizerek “Hasta yakını bahanesiyle nasıl çıktı” diye sordu.

Abisini aradığında ulaşamadığı için endişelendiğini belirten Uluç, “Bir tek telefonla görüşerek haber alabiliyorduk. Sabah ulaşamayınca çok korktum. Olayı daha sonradan öğrendim” dedi.