GENEL Düzenleme Tarihi : 18 Aralık 2020 12:57 Haber Girişi : 18 Aralık 2020 13:07

EYÜPSULTAN’DA UMUDA YOLCULUK BÜYÜYOR…

EYÜPSULTAN’DA UMUDA YOLCULUK BÜYÜYOR…
Emel Bilenoğlu’nun öncülüğünde kurulan Umuda Yolculuk Platformu çalışmalarına başladı.

Her kesimden Eyüpsultanlıların sorunlarını çözmek için çalışmalar yürüten Emel Bilenoğlu siyasi parti ayrımı yapmadan vatandaşların kapısını Umuda Yolculuk Platformu ile çalıyor.

 

 

Pandemi sürecinde birçok vatandaşa yardım organizasyonu yaparak vatandaşların sofralarına umut olan Emel Bilenoğlu Umuda Yolculuk Platformu’nu kurarak daha fazla vatandaşa ulaşmak için umut köprüsü görevini üstlendi.

 

 

Yardım çalışmalarını Umuda Yolculuk Platformu adı altında yapan Emel Bilenoğlu yeni yıl dolayısı ile Eyüpsultan esnafına 2021 ajandası dağıttı.

 

 

Eyüpsultan esnafının yeni yılını kutlayan Umuda Yolculuk Platformu Başkanı Emel Bilenoğlu esnafın yaşadığı sorunları dinledi ve esnafa yeni yıl ajandası hediye etti.

 

 

Eyüpsultan’ın tüm mahallelerinde esnafın kapısını çalacak olan Emel Bilenoğlu yaptığı açıklamada  “ Eyüpsultanlı komşularımıza siyasi parti ayrımı yapmadan ulaşabilmek, onların sorunlarına çözüm bulabilmek ve yardımlarımızı daha geniş kitlelere ulaştırmak için Umuda Yolculuk Platformu’nu kurduk. Bugün Eyüpsultan esnafımızın kapısını çaldık. Yeni yılın sağlık bereket getirmesi temennisinde bulunarak, yeni yıl ajandalarımızı hediye ettik. Tüm Dünyada olduğu gibi ülkemiz de zor bir dönem geçiriyor. Bizler toplum olarak birçok zor dönemi yardımlaşma ve dayanışma ile atlattık. Bu dönemi de böyle atlatacağız. Eyüpsultan’da kurduğumuz Umuda Yolculuk Platformu yardımlaşma ve dayanışma kültürümüzü geniş kitlelere ulaştıracak bir yapılanma oldu. Karınca kararınca elimizden gelen imkanları Eyüpsultanlılarla paylaşarak bu zor günlerde birbirimize umut olmaya çalışmaya devam edeceğiz “ dedi.