ASAYİŞ Haber Girişi : 06 Mayıs 2023 07:40

Eyüpsultan'da Sürücü Eğitmeni ve Kursiyeri darp eden Taksiciler yakalandı

Eyüpsultan'da Sürücü Eğitmeni ve Kursiyeri darp eden Taksiciler yakalandı
Eyüpsultan'da çıkan yol verme tartışmasında sürücü kursu eğitmeni ve kursiyeri darp eden aralarında taksi sürücüsünün de bulunduğu 3 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, 2 Mayıs'ta Eyüpsultan Alibeyköy cep otogarındaki sürücü eğitim alanında meydana geldi. Sürücü kursu hocası Cihat Y. direksiyon dersi verdiği öğrencisi Kerem Ç. ile pratik yaptığı sırada, eğitim alanına 2 araç girdi. Araçlardan inen bir grup, Cihat Y.'ye saldırdı. İkilinin otomobilden inmesine dahi izin vermeyen saldırganlar Cihat Y.'yi darbedip araca da zarar verdi. O anlar ise başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olayı görenler polise ihbarda bulundu. 

 

ŞÜPHELİNİN TAKSİCİ OLDUĞU BELİRLENDİ

Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Olayda yaralanan Cihat Y.'nin bilincinin kapalı olduğu gerekçesi ile ifadesi alınamazken Kerem Ç. polise bildiklerini anlattı. Ekipler incelemelerin ardından olayı gerçekleştiren kişinin taksi sürücüsü İrfan K. olduğunu belirledi.

 

GÖZALTINA ALINANLAR ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALDI

Ekipler araştırmalarının sonucunda, İrfan K. ile Cihat Y.'nin olaydan önce trafikte karşılaştıklarını, ikili arasından yol verme nedeniyle tartışma çıktığını bunun üzerine İrfan K.'nin arkadaşlarını alarak gelip Cihat Y.'ye saldırdığını tespit etti. İrfan K., ile olay sırasında ona yardım ettikleri belirlenen arkadaşları Emir Can A. ve Melik Fırat B. gözaltına alındı. Yakalanan şüpheliler hakkında 'Kasten yaralama' ve 'Mala zarar verme' suçundan işlem yapıldı. Adliyeye sevk edilen 3 isim, haklarında uygulanan adli kontrol şartıyla serbest kaldı.