ASAYİŞ Haber Girişi : 19 Mart 2021 07:17

EYÜPSULTAN’DA SUÇ ÖRGÜTÜ OPERASYONU

EYÜPSULTAN’DA  SUÇ ÖRGÜTÜ  OPERASYONU
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ekipleri, Eyüpsultan, Güngören ve Zeytinburnu'nda 14 kişilik silahlı suç örgütüne yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi

Özel harekât ekiplerinin de destek verdiği operasyon, havadan da drone ile takip edildi. Operasyon sonucu, örgütün lideri ile birlikte çok sayıda şüpheli gözaltına alındı

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, Eyüpsultan, Güngören ve Zeytinburnu'nda 14 kişilik silahlı suç örgütüne yönelik önceden belirlenen 23 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel harekât polislerinin de destek verdiği operasyon drone ile havadan takip edildi.

 

ÖRGÜT LİDERİ YAKALANDI

Operasyon kapsamında baskın yapılan adreslerden biri de Güngören ilçesi Tozkoparan Mahallesi'ndeki bir sitede bulunan 5 katlı binada bulunan bir daire oldu. Eve giren polis ekipleri, içeride bir süre arama yaptı. DHA'nın haberine göre; baskın sonucu suç örgütü lideri olduğu belirtilen bir şüpheli gözaltına alındı.

Operasyon sonucu çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.