ASAYİŞ Haber Girişi : 30 Ocak 2021 19:29

EYÜPSULTAN'DA POLİS MEMURU İNTİHAR ETTİ

EYÜPSULTAN'DA POLİS MEMURU İNTİHAR ETTİ
Eyüpsultan Hasdal'da Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Levent Polis Merkezi Amirliğinde görevli olan polis memuru intihar etti

Olay, saat 15.00 sıralarında Hasdal-Kemerburgaz yolu Eyüpsultan Mithatpaşa mevkii, İstanbul Havalimanı istikametinde meydana geldi.

 

Edinilen bilgiye göre, H.A., isimli bir polis memuru 61 ADA 817 plakalı sivil araçla yol kenarına gelerek durdu. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Levent Polis Merkezi Amirliğinde görevli olan polis, daha sonra yaklaşık 50 metre ilerideki ağaçlık alana giderek, beylik tabancasıyla hayatına son verdi.

 

Yol kenarında park halindeki aracı gören vatandaşların ihbarıyla polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis, yaklaşık 50 metre ileride bir ceset buldu.

 

Daha sonra sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde polis memurunun hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, bir polis memurunun hayatına son verdiğini tespit etti. Araç içerisinde inceleme yapan ekipler, araçta polis yeleği buldu.

1.5 yıldır görevli olan polis memurunun neden intihar ettiği bilinmezken, olayla ilgili inceleme sürüyor.