GENEL Haber Girişi : 16 Haziran 2021 08:49

EYÜPSULTAN’DA KÖPEK KIZ ÇOCUĞUNA SALDIRDI

EYÜPSULTAN’DA  KÖPEK KIZ  ÇOCUĞUNA  SALDIRDI
Eyüpsultan’da sokakta video çeken küçük kiza bir köpek saldirdi. Vatandaslarin yardimiyla kurtarilan kiz çocugu yasadigi korku dolu o anlari aglayarak anlatti.

Eyüpsultan Rami Yenimahalle’de yasayan 12 yasindaki Nida Ipek isimli kiz çocugu evinin önüne çikarak video çekmeye basladi.

Minik kiz bu sirada sokaktan geçen bir köpegin saldirisina ugradi. Köpegin kendisine saldirdigi o anlarda çiglik atarak yardim isteyen ve köpegin kiz çocuguna saldirdigini gören vatandaslar duruma müdahale etti. Araç trafiginin oldugu caddede ise o anlarda bir aracin geçmemesi olasi bir kazayi önledi.

Yasadigi korku dolu anlari çektigi video ile anlatan Nida Ipek, “Ben disaridaydim ve daha sonra köpek sürüsü gelmeye basladi.

Köpeklerin seslerini duyduktan sonra yola dogru kosmaya basladim. Arabalar yoktu. Sonra içlerinden birisi herkesi kovaladigi için benide kovalamaya basladi.

Köpek tam ayagimin dibinde durdu o esnada bir araba geldi ve arabadan inip bana yardim ettiler. Bende apar topar eve gittim. Ayakkabim ayagimdan çikmisti. Telefonumu ve çantami da oradan biraktim. Baya korktum ve ayagim titredi. Görüyorum bu olaylardan dolayi çocuklar insanlar ölüyor. Hastahanede olabilirdim su an. Önlem alabilmek için daha dikkatli olmamiz ve önümüze arkamiza iyi bakmamiz gerekiyor” dedi.