EYÜPSULTAN’DA KAN DONDURAN KADIN CİNAYETİ

Eyüpsultan’da gece vakti ilginç bir kadın cinayeti yaşandı. Fatma Akdeniz isimli genç kadın sokağa alkollü şekilde giren silahlı eşini durdurmak için müdahale ettiği sırada silah defalarca ateş aldı.

 

Olay yerindeki oğlu kaçarak uzaklaşırken, eşine engel olamayan genç kadın, kafasına sıkılan bir adet kurşunla hayatını kaybetti.

 

BELİNDEN SİLAHI ÇIKARTTI

 

Olay yerinde yapılan araştırma ve çalışmada 3 (üç) adet kovan olduğu belirlendi. İncelenen güvenlik kameralarında Fatma Akdeniz'in eş Tekin Akdeniz isimli şahsın gece yarısı mahalleye aşırı alkollü bir şekilde girdiği ve ailesine karşı sinkaflı sözlerde bulunduğunu ortaya çıktı. Babasını sokakta gören Mert Ali Akdeniz ise babasının yanına geldiğinde Tekin AKdeniz, elini arka kısmına atarak belinden bir silah çıkarttı.

 

 

TEK KURŞUNLA HAYATINI KAYBETTİ

 

Genç kadın eşine engel olmak için elini tuttuğu ve fiziki müdahalede bulunduğu esnada genç adam silahın tetiğe defalarca bastı. Akdeniz çiftinin oğlu olay yerinden kaçarak uzaklaşırken 4-5 el silah sesi daha duyuldu. Olay yerine geri dönen Mert Ali, annesinin kafasından vurulmuş olduğunu gördü. Mert Ali, 155 polis imdat hattını arayarak yardım istese de anne Akdeniz, olay yerinde hayatını kaybetti. Kimliği belirlenen Tekin Akdeniz'i arama çalışmaları sürüyor.