ASAYİŞ Haber Girişi : 29 Mart 2022 10:14

EYÜPSULTAN'DA HELİKOPTER DESTEKLİ UYUŞTURUCU OPERASYONU

EYÜPSULTAN'DA HELİKOPTER DESTEKLİ  UYUŞTURUCU OPERASYONU
İstanbul'da EyüpsultanBağcılar, Esenler, Başaksehir, ve Zeytinburnu ilçelerinde farklı adreslerde sabah saatlerinde helikopter destekli uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Hassas burunlu narkotik arama köpeğinin de kullanıldığı operasyonlarda 30 şüph

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah saatlerinde Bağcılar başta olmak üzere Eyüpsultan, Esenler,, Zeytinburnu ve Başaksehir'de 29 adreste uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. 30 şüphelinin yakalanması için düzenlenen operasyona havadan polis helikopteri ile destek verildi.

5 farklı merkezde gerçekleştirilen operasyona özel harekat timleri de destek verdi. Operasyonda şüphelilere ait adreslere giren polis ekipleri uzun süre arama yaptı. Aramalara uyuşturucu maddelere karşı duyarlı hassas burunlu narkotik köpekleri de eşlik etti. Operasyon ve adreslerde yapılan aramalar sırasında özel harekat timleri sokak başlarında önlem aldı.

30 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
30 şüphelinin yakalanmasına yönelik düzenlenen operasyonlarda 30 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Operasyonla ilgili çalışmaların sürdüğü öğrenildi.