ASAYİŞ Haber Girişi : 25 Kasım 2022 12:07

EYÜPSULTAN’DA ÇALINTI MOTORLA KAZA YAPINCA YAKALANDI

EYÜPSULTAN’DA ÇALINTI  MOTORLA KAZA YAPINCA YAKALANDI
Şişli’de park halindeki motoru çalan hırsız Eyüpsultan'da kaza yapınca yakalandı.

Şişli'de 21 Kasım günü meydana gelen olayda mağdur Ömer Faruk Polat'ın iş dönüşü evinin önüne park edip, direğe zincirle bağladığı motosikleti çalındı. Sabah kalktığında motosikleti yerinde bulamayan Ömer Faruk Polat polise giderek şikayetçi oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatılırken, aynı günün akşamında ilginç bir gelişme yaşandı.

 

"BU BİZİM MOTOR"

İddiaya göre Eyüpsultan ilçesinde motosiklet kullanan bir kişi araçla kaza yaptı. Kazaya yoldan geçen kuryeler ardından polis ekipleri müdahale etti. Motosikletin düz kontak çalıştırılmış olması ve kullanan kişinin çelişkili ifadeler verdiği dakikalarda, yoldan geçen bir grup genç "Bu bizim arkadaşımızın çalınan motosikleti." diyerek ihbarda bulundu. Bu gelişme üzerine polis ekipleri motosikletle kaza yapan kişiyi gözaltına aldı.

 

ANAHTARLA GELDİ ÇALIŞTIRDI

Polis ekipleri motosikletin sahibi olduğu söylenen Ömer Faruk Polat'ı olay yerine çağırdı. Elindeki kontak anahtarı ile üzerine başka bir plaka takılan motosikletin yanına gelen mağdur Ömer Faruk Polat, kontak anahtarı ile motosikleti çalıştırınca aracın sahibi olduğu tespit edildi.