EKONOMİ Haber Girişi : 12 Haziran 2019 13:37

EYÜPSULTAN BELEDİYESİ’NDEN İŞ İLANI

EYÜPSULTAN BELEDİYESİ’NDEN İŞ İLANI
Eyüpsultan Belediyesi tarafından işsiz vatandaşların istihdamlarını sağlamak amacıyla hizmete açılan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü İş ve Kariyer Geliştirme Birimi, yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Özel sektörde iş arayan vatandaşları firmalarla buluşturmaya devam eden İş ve Kariyer Birimi, kişinin profiline uygun iş ilanları belirleyip, merkezde toplanan uygun iş ilanlarına aday firmadan randevu alarak kişileri yönlendiriyor.

KURUMSAL BİR RESTORANDA İŞ FIRSATI

Özel sektöre istihdam sağlanması yönünde firmalarla işbirliğine devam eden İş ve Kariyer Birimi, kurumsal bir restoran zincirinde vardiyalı çalışabilecek 18 – 45 yaş arası, bay – bayan, en az ilköğretim mezunu adaylar arıyor.

Restoranda şef garson, garson, komi, kasiyer, mutfak personeli, kasap, dönerci, çay, bulaşık, depo ve temizlik birimi için görevlendirilecek adaylara maaş, SGK artı yemek imkanı sunuluyor.

İş başvurusunda bulunacak adaylar, Alibeyköy Mahallesi, Namık Kemal Caddesi, No:79 adresinde bulunan Eyüpsultan Belediyesi İş ve Kariyer Birimi’ne başvurularını yapabilirler.

Vatandaşlar ayrıca (0538 277 45 38) nolu telefon numarasıyla iletişime geçerek konu hakkında bilgi sahibi olabilirler.