GENEL Haber Girişi : 10 Şubat 2021 10:14

Eyüpsultan Belediyesi Anaokulu’nda kayıtlar başladı

Eyüpsultan Belediyesi Anaokulu’nda kayıtlar başladı
Başkan Deniz Köken'in seçim vaatlerinde de yer alan ve yapımı tamamlanan anaokulu hiç vakit kaybetmeden hizmete alınırken kayıtlar da başladı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek, ilçenin en büyük eksikliğinden olan anaokulu sorununu çözmek için Karadolap’ta bir anaokulu inşa ettirdi.

 

"Ezbere değil deneyime dayalı eğitim" sloganıyla açılan Anaokulu için 8 Şubat’ta başlayan kayıtlar 25 Şubat perşembe günü mesai saati bitimine kadar devam edecek.

 

EYÜPSULTAN’DA İKAMET EDEN VATANDAŞLARA HİZMET VERECEK

 

Anaokulu faaliyetleri Eyüpsultan ilçesinde ikamet eden vatandaşlara sunulmuştur.

 

36 – 69 AY YAŞ ARALIĞI ALINACAK

Anaokuluna 36 - 69 ay yaş aralığında olan öğrenciler için başvuru yapılabilir. (ÖZBAKIM BECERİLERİNİN KAZANILMIŞ OLMASI GEREKMEKTEDİR.)

 

Anaokulu yaşı (58-69 Ay) olan öğrencilerimiz öncelikli olarak kayıt edilecek. (MİLLİ EĞİTİMİN ÖNCELİKLİ YAŞ SIRASI OLDUĞU İÇİN) 

Başvuruların kontenjandan fazla olması durumunda yaş öncelik durumuna göre canlı yayında çekiliş yapılarak kayıt yapılacak ve öğrenciler belirlenecek. 

Anaokula ulaşım için servis hizmeti bulunmamaktadır. 

Anaokulu, Milli Eğitim esaslarına uygun olarak eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürecek.

Anaokulu yarım gün esasına uygun eğitim hizmeti verecek olup, sabah grubu 09:00-12:00, öğle grubu 13:00-16:00 saatleri arasında planlandı.

 

Dileyen vatandaşlar anaokuluna aşağıdaki linkten kayıt yaptırabilirler.

Karadolap mahallesi Doruk sok. No:72, Eyüpsultan/İstanbul adresine şahsen giderek veya 05497947352 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgiye ulaşabilir.