GENEL Düzenleme Tarihi : 08 Temmuz 2020 09:35 Haber Girişi : 08 Temmuz 2020 09:36

EYÜPSULTAN’A YENİ YÜZME HAVUZU

EYÜPSULTAN’A YENİ YÜZME  HAVUZU
Deniz Köken’in bu projelerinin arasında yer alan yüzme havuzlarının yapım çalışmaları başladı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, seçim döneminde Eyüpsultanlılara verdiği vaatleri birer birer yerine getiriyor.İlçede, insan odaklı, yaşam kalitesini ve yaşam standardını yükseltecek projeler birbiri ardına hayata geçiyor.

Daha sağlıklı nesiller yetiştirmek, özellikle gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönlendirmek için, farklı spor branşlarında birçok projeye imza atan Başkan Deniz Köken’in bu projelerinin arasında yer alan yüzme havuzlarının yapım çalışmaları başladı.

İlçe sakinlerine her alanda spor yapma imkanı sağlamak amacıyla kolları sıvayan Başkan Deniz Köken, iki kapalı yüzme havuzunun çalışmalarının bir an önce tamamlanarak hizmete alınacağı müjdesini verdi.

TESİS 7 BİN 150 METREKARE ALAN ÜZERİNE KURULACAK

Yüzme havuzlarının ilki Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akşemsettin’de yapılıyor. Toplam 7 bin 150 metrekare alan üzerinde gerçekleştirilen çalışmalarda bin 250 metrekarelik yarı olimpik yüzme havuzu yapılacak.

Alanda ayrıca 2 bin 644 metrekarelik sert peyzaj alanında yürüyüş parkuru, koşu parkuru, fitness ve çocuk oyun alanı, dinlenme alanları yer alacak.

Bunların dışında 590 metrekarelik alana kafeterya, 704 metrekarelik alana ise otopark yapılacak.

Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, havuz inşaatının kısa sürede tamamlanması için büyük bir titizlikle ve süratle çalışmalarına devam ediyor.

İkinci havuzun yapımına da yer tespit çalışmalarının tamamlanmasının ardından en kısa sürede başlayacak.