SPOR Haber Girişi : 08 Temmuz 2019 12:31

EYÜPSPOR’DAN AÇIKLAMA

EYÜPSPOR’DAN AÇIKLAMA
Eyüp Spor Başkan Vekili Fatih Kulaksız Eyüp Sporda yaşanan son gelişmeler hakkında kamuoyuna açıklama yaptı

Kulaksız açıklaması'nda "Eyüpspor Kulübümüzde sözleşmesi devam eden 4 futbolcumuz dışında tüm futbolcularımızın sözleşmeleri 31 mayıs 2019 tarihi  itibariyle sona ermiştir. Sözleşmesi devam eden hiçbir futbolcumuz ile fesih işlemi yapmadığımız gibi, dış transferde’de hiçbir futbolcuyla sözleşme imzalamadık.

 

Önceleğimiz toplamda 4.700.000 tl alacağı olan ve transfer yasağı koyduran futbolcularımız ile  makul bir noktada uzlaşarak transfer yasağını kaldırmaktır.

 

Transfer yasağı koydurmuş futbolcularımız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde gerek indirim ,gerekse vadelendirme noktasında önemli mesafeler kaydettiğimizi, bu bağlamda  kulübümüzün önünü açma noktasında bize yardımcı olan futbolcularımızın isimlerini en kısa sürede resmi web sayfamızdan yayınlayarak teşekkür edeceğiz.

 

Transfer yasağını kaldırtıktan sonra teknik direktörümüz Mehmet Ali Honca’nın raporu doğrultusunda gerek iç transferde gerek dış transfer tüm Eyüpsporlularının gurur duyacağı genç ve dinamik bir takım kurmak için çalışmalarımızı hızlandıracğız."