SPOR Haber Girişi : 16 Haziran 2014 15:26

Eyüplü Çocukların Yaz Okulu Başladı

Eyüplü Çocukların Yaz Okulu Başladı
Eyüplü çocuklar için ücretsiz yaz okulları bugün başladı.
Eyüp Belediyesi'nin Alibeyköy Spor Kompleksi'nde açtığı yaz okulları bu sene büyük ilgi gördü. Yaz okullarının açılışını Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yaptı. 

Öğrencilerin yaz boyunca okullarda hem güzel vakit geçirip yeteneklerini geliştireceğini, hem de öğrenirken eğleneceğini belirten Başkan Aydın, "Bu seneki Yaz Okulu kapasitemiz 1200 kişiydi. Şu an için 1400 öğrencimizin kaydını yaptık. 576 kız, 728 erkek öğrencimiz var. Halen gelen kayıtları alıyoruz. Kapasitemizi ihtiyaçlar doğrultusunda artıracağız. Çocuklarımızın geleceği için her şeyi yaparız" dedi. 

Eyüp Belediyesi Yaz Okulları'nda, öğrencilere futbol, tenis, voleybol, basketbol, karate, golf, satranç, Kuran-ı Kerim, Değerler Eğitimi, geleneksel çocuk oyunları dallarında eğitim verilecek.
Öğrencilere yaz okullarına geldiklerinde birinci saat spor, ikinci saat değerler eğitimi, üçüncü saat spor, dördüncü saat ise Kuran-ı Kerim eğitimi verilecek. Çocuklar her gün geleneksel çocuk oyunlarını oynama şansını elde edecek. 

Yaz Okulu'na gidecek çocuklar için tüm mahallelerdeki bilgievleri önünden kalkan otobüsler ücretsiz sefer yapacak. Belediye, çocuklara ücretsiz kıyafet, spor malzemesi ve spor çantası da dağıttı. Osmanlı Parkı bahçesine kurulan portatif sınıflarda eğitim alan öğrenciler yaz boyunca öğrenirken eğlenmenin keyfini yaşayacaklar. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.