GÜNDEM Haber Girişi : 16 Temmuz 2017 21:03

Eyüp Sultan Meydanı doldu taştı

Eyüp Sultan Meydanı doldu taştı
15 Temmuz'da vatandaşlar Eyüp Sultan Meydanı'nda da toplandı

Eyüp Belediyesi'nce "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında Eyüp Sultan Meydanı'nda dev bir platform kuruldu. Platformun bir yanında şehitlerin isimlerinin yazıldığı, diğer tarafında da üzerinde tanka çıkan ve elinde Türk bayrağı sallayan bir kişinin fotoğrafı ile "Nöbetteyiz" yazılı ışıklı panolar yer aldı. 

Alanda toplanan ve ellerinde Türk bayrağı taşıyan vatandaşlar, İstiklal Marşı okudu, tekbir getirdi.

 

Program öncesi Eyüp Sultan Meydanı gül suyu ile yıkandı. Gül kokuları arasında meydana dizilen sandalyeler saatler öncesinden vatandaşlar tarafından doldurulmaya başlandı.

Programa Başkan Remzi Aydın ile birlikte Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Oktay, BBP Eyüp İlçe Başkanı Ali Mazhar Kır, Saadet Partisi Eyüp İlçe Başkanı İlker Çiftçi, MHP Eyüp İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Yazıcı, Eyüplü 15 Temmuz gazilerimiz İskender Çadırcıer, Ergin Yapıcı, Fatih Beder, Ayhan Kayalı, İlahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Karataş, Eyüp İlçe Müftüsü Muammer Ayan ve Türsab Genel Başkanı Başaran Ulusoy katıldı.

Eyüp Sultan Meydanı’na kurulan dev Led ekrandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Ankara'da yaptığı konuşmalar canlı olarak yayınlandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.