SPOR Haber Girişi : 08 Haziran 2016 11:16

Eyüp Devlet Hastanesi Şampiyon Oldu

Eyüp Devlet Hastanesi Şampiyon Oldu
10 Mayıs tarihinde Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Erol Kısmet’in başlama vuruşuyla start veren futbol turnuvasının final maçı Eyüp Devlet Hastanesi ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında gerçekleşti

Kupalar Sahiplerini Buldu

Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından kurumlararası iletişimi sağlamak ve sosyal faaliyetlerle biraraya gelmek amacıyla genel sekreterliğe bağlı sağlık tesisleri arasında her yıl geleneksel futbol ve masa tenisi turnuvaları düzenlenmekte. Kurum çalışanları arasında gerçekleştirilen müsabakalarda çok çekişmeli ve aynı zamanda fair play çerçevesinde devam eden mücadeleler sergilendi. 2 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilen final müsabakaları sonucunda 2016 yılı şampiyonları belli oldu.

10 Mayıs tarihinde Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Erol Kısmet’in başlama vuruşuyla start veren futbol turnuvasının final maçı Eyüp Devlet Hastanesi ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında gerçekleşti. Zorlu bir mücadele ile geçen final maçında gülen taraf Eyüp Devlet Hastanesi oldu. Rakibini 3-2 bir skorla yenen Eyüp Devlet Hastanesi 2016 yılı Geleneksel Futbol Turnuvasının şampiyonu oldu. Futbol turnuvasının ikincisi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi olurken 2 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşen üçüncülük maçı İstinye Devlet Hastanesi ile Kağıthane Devlet Hastanesi arasında oldu. 4-3’lük bir skorla turnuvanın üçüncüsü Kağıthane Devlet Hastanesi oldu.

Futbol turnuvasının yanı sıra aynı tarihte başlayan tenis turnuvasında da şampiyonluğu Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Yavuz Köse kazandı. Zorlu rakiplerini bir bir yenen ve üstün bir performans gösteren Yavuz Köse 2016 yılı Geleneksel Masa Tenisi Turnuvasının şampiyonu oldu. Turnuvanın ikincisi Beoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nden Volkan Kulakaç  olurken üçüncülüğü de Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden  Orhan Kınalı elde etti.

Turnuva süresince centilmence mücadelelerinden ve futbol adına sergilemiş oldukları davranışlardan dolayı Beşiktaş Sait Çiftçi Devlet Hastanesi 2016 yılı Geleneksel Bahar Turnuvası Fair Play ödülüne layık görüldü.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.