GENEL Haber Girişi : 09 Kasım 2016 09:47

Eyüp Belediyesi Annelik Akademisi Başladı

Eyüp Belediyesi Annelik Akademisi Başladı
Eyüp Belediyesi Afife Hatun Kültür Evinde Psikolog Elif Demirer ile gerçekleştirilen Annelik Akademisi başladı.
Eyüp Belediyesinin geçen yıl başlattığı sertifikalı eğitim programı Annelik Akademisi, bu yıl da kaldığı yerden devam ediyor. Annelikte teorik bilgiye duyulan ihtiyaç doğrultusunda oluşturulan “Annelik Akademisi” seminer programıyla kadınların fıtratında var olan anneliğe dair duyguların ve potansiyellerin açığa çıkartılması amaçlanıyor.
Eğitimlerin 12 hafta sürdüğü Annelik Akademisi'nde Elif Demirer bu hafta kadın ve erkek arasındaki psikolojik farklılıkların analizini, beyin süreçlerini, ilişkideki beklentilerini ele almanın yanı sıra eşler arasındaki iletişime ve yaşanılan sorunlara değindi.
Elif Demirer, bu dönem çocuk psikolojisinden çocuklarda yaşanan uyum ve davranış sorunlarına ve okul başarısında dikkat eksikliğinin önemine varıncaya kadar birçok konuyu ele alacağını da belirtti. Demirer, ayrıca teorik bilgiyle annelerde var olan pratik bilgiyi birleştirerek ortaya daha sağlıklı sonuçların çıkarılması gerektiğine dikkat çekti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.