GENEL Haber Girişi : 12 Haziran 2019 14:19

ERZİNCANLILAR EYÜPSULTAN’DA BULUŞTU

ERZİNCANLILAR EYÜPSULTAN’DA BULUŞTU
Ev sahipliğini Eyüpsultanlı Erzincanlıların yaptığı Erzincan Valiliği’nin düzenlediği Erzincan Sivil Toplum Kuruluşları buluşması Eyüpsultan Kültür Sanata Merkezi’nde yapıldı.

Açılış konuşmasını Ak Parti Eyüpsultan Meclis Üyesi Ahmet Hamdi Gürbüz’ün yaptığı gecede Erzincan ilçe belediye başkanları tek tek kürsüye çıkarak geceye katılanları selamladı.

 

Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit geceye katılan Erzincan Sivil Toplum Kuruluşları yöneticilerine hitaben yaptığı konuşmada “  Erzincanlıları Eyüpsultan’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Erzincan valimize bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ederim. Erzincanlı olmak bizim için üst kimliktir. Farklı siyasal düşüncelerden gelebiliriz ama bu bizim farklılığımız değil zenginliğimizdir. Erzincanlı olmak bizim için yeterlidir. Bizler valiliğimiz, Ersiad, Ekev, belediyelerimiz ,kaymakamlıklarımız, köylerimiz ve köy derneklerimiz ile bir bütünüz. Her şey Erzincanımız için. Bildiğiniz gibi Erzincan’ın gururu olan son başbakanımız Sayın Binali Yıldırım İBB adaydır. El birliği ile İstanbul’a Erzincanlı büyüğümüz Binali Yıldırım’ı başkan olması için çalışıyoruz. Hep beraber Erzincan Sivil Toplum Kuruluşları olarak çalışarak 23 Haziran’da Erzincanlı Binali Yıldırımı belediye başkanı seçeceğimize inanıyorum. Tekrar gecemize katılan katılan başkanlarıma, yönetim kurulu üyelerime Erzincan Valiliğine teşekkür ederim”