GENEL Haber Girişi : 11 Nisan 2016 11:51

EMÜDER’DEN POLİS HAFTASI KUTLAMASI

EMÜDER’DEN POLİS HAFTASI KUTLAMASI
Polis Teşkilatı'nın 171. Kuruluşunun yıl dönümü dolayısıyla Eyüp Müteahhitler Birliği Eyüp Emniyet Müdürü İsmail Dinçer Öğüt'ü ziyaret etti.

Her yıl 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis haftası dolayısıyla gerçekleşen ziyarette, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Dinçer Öğüt'e çiçek ve baklava götüren Emüer heyeti İsmail Dinçer Öğüt'ün nazarında tüm polislerin  Polis Haftasını kutladı.

Ziyarette konuşan Eyüp Emniyet Müdürü İsmail Dinçer Öğüt ziyaret’ten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Son günlerde artan terör olayları açısından ilçemiz’de tüm emniyet birimlerimiz canla başla çalışıyor. İlçemizde huzurun devamı için çalışıyoruz “ dedi.

Emüder heyeti daha sonra  yeni binasında hizmete giren Alibeyköy Şehit Atıf Polis Merkezini ziyaret ederek Başkomser Ömer Faruk Bayram’ın  Polsi Haftasını kutladı.

Emüder Heyeti adına açıklama yapan dernek sekreteri Muammer Akkuş “24 saat esasına göre çalışan emniyet güçlerimiz kutsal bir görev yapıyor. Biz bu vesile ile polis teşkilatımızın 171. kuruluş yılını ve emniyet mensuplarımızın haftasını kutluyor ve meslek hayatlarında ve yaşantılarında huzur, sağlık ve başarılar diliyoruz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.