GENEL Haber Girişi : 29 Haziran 2022 20:41

EMÜDER'DEN ESNAF ODASINA ZİYARET

EMÜDER'DEN ESNAF ODASINA ZİYARET
Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak ve yönetim kurulu üyeleri Eyüpsultan, Alibeyköy Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret etti.

Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak ve yönetim kurulu üyeleri Eyüpsultan, Alibeyköy Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret ederek oda başkanı Şener Kurtuluş’a hayırlı olsun dileğinde bulunarak oda çalışmaları hakkında bilgi aldılar.


Eyüpsultan, Alibeyköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası merkezinde gerçekleşen ziyarette oda başkanı Şener Kurtuluş ziyaret dolayısı ile Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

 

Eyüpsultan, Alibeyköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şener Kurtuluş oda çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Kurtuluş ziyaret esnasında yaptığı konuşmada “Osmanlıdan kalan Ahilik geleneğini yaşatmaya gayret ediyoruz. Ahilik kültürü ile yoğrulmuş anlayışınızla, hep beraber birlik ve beraberlik içinde çalışmalarınızı yürütmeye çalışıyoruz. Ülkemizde son dönemde esnafımız sıkıntılar çekiyor. Bunun için alışverişimizi mahallemizdeki esnafımızdan yaparsak esnafımıza kısmen de olsa destek olmuş sayılırız. Bizler burada yaşanan ekonomik olumsuzluklara karşı esnafımızın yanında olarak bu zor günleri atlatmaya gayret ediyoruz. Sizlerde bizim gibi esnaf olduğunuz için birbirimiz rahat anlayabildiğimizi düşünüyorum. İnşallah bu zor günleri el birliği ile atlatacağız. Eyüp Müteahhitler Derneği olarak sizler ilçemizin önemli ekonomik yükünü sırtlıyorsunuz. Yapmış olduğunuz iş dolayısı ile birçok esnafımıza iş olanağı sağlıyorsunuz. Sizlerin işleri iyi olmalı ki bizim esnaf üyelerimizin de işleri iyi olsun. En kısa zamanda derneğinizi ziyaret etmek istiyorum. Esnafımızla ilçemizle ilgili olarak ortak çalışmalar yürütüp berber iş birliği yapabiliriz. Ortak projeler geliştirebiliriz.  Odamıza ve şahsıma yapmış olduğunuz ziyaret dolayısı ile teşekkür ederim, Çalışmalarınızda başarılar dilerim.”
Esnafımıza destek olaya çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi son dönemde esnafımız zor durumdadır. Alışverişlerimizi mahallemizin esnafından yaparsak mahalle esnaflarımıza destek olmuş oluruz.  Bu zor günleri hep beraber atlatacağımıza inanıyorum."

 

 

Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak ortak proje yapmanında önemin değindiği konuşmasında  “Öncelikle oda başkanlığına seçilmeniz dolayası ile sizi ve yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarınızı tebrik ederim. İlçemizde esnafımızı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Şimdiden çalışmalarınızda başarılar dilerim. Bizim için esnafı merkeze alan anlayışın önemi büyüktür. Toplumumuzu canlı tutan temel dinamik, esnaflar ve bağlı kuruluşlardır. Sizlerde bizler gibi önemli bir sivil toplum kuruluşusunuz. Esnafımızın sorunlarına ses oluyorsunuz. Son yıllarda artan maliyetler yaşanan ekonomik sıkıntılar hepimizi etkiliyor. Birlik beraberlik içinde çalışmalar yürütmeliyiz. Bizim her zaman önceliğim Eyüpsultanlı esnaf oluyor. Bizler esnafımızın güçlenmesi için alışverişlerimizi bölge esnafından yapmaya gayret ediyoruz. Bölge esnafımızın kalkınması bizler için her zaman olumlu olur. Zor bir dönem geçiriyoruz. Her sektör artan maliyetler karşısında zorluk yaşıyor. Bizler Eyüp Müteahhitler Derneği olarak her türlü iş birliği ve ortak çalışmalara destek vermeye hazırız. Yapacağımız ortak çalışmalar esnafımız ve ilçemiz için çok hayırlı olacaktır. Sizleri derneğimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız. En kısa sürede sizleri derneğimize bekliyoruz.  Oda başkanı olarak seçilmenizi ben ve arkadaşlarım adına tebrik ederim.“