GENEL Haber Girişi : 28 Eylül 2019 14:04

EMÜDER BAŞKANI BİTLİSLİLERİN KAHVALTISINA KATILDI

EMÜDER BAŞKANI BİTLİSLİLERİN KAHVALTISINA KATILDI
Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı Av. Ramazan Karaca ve Başkan Yardımcısı Ticari Birim Başkanı aynı zamanda Sayar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim Sayar Mome Cafe’de Bitlis Dernekler Federasyonu’nun kahvaltısına katıldı.

Bitlis Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Eyüp Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Akın Altıntop’un ev sahipliğinde Mome Cafe’de düzenlenen Bitlis Dernekler Federasyonu istişare kahvaltısı dernek başkanlarını bir araya getirdi.

Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı Av. Ramazan Karaca” Bitlis Dernekler Federasyonu Başkanına, Bitlis ili, ilçeleri ve köyleri Dernek başkanları ile diğer tüm sivil toplum kuruluşu başkanlarına başarılar diliyorum. Dernekler; toplumumuzda birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın tesisinde vazgeçilmezdir. Bu manada dernekler toplumuz için çok kıymetlidir. Kahvaltı etkinliğini düzenleyen aynı zamanda Eyüp Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan Akın Altıntop’a teşekkür ediyorum. Bu güzel birlik ve beraberliğin Eyüpsultan ilçemizde, özellikle de ticari birim başkanımız Abdulkerim Sayar’ın sahibi olduğu Mome Cafe’de yapılması bizleri son derece mutlu ve onure etmiştir. Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde hepinizi saygıyla selamlıyor, tekrar ilçemize hoş geldiniz diyorum.”