EKONOMİ Haber Girişi : 07 Kasım 2022 09:53

Emlak Konut GYO Kemerburgaz ihalesi 15 Kasım'da!

Emlak Konut GYO Kemerburgaz ihalesi 15 Kasım'da!
Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasının satış ihalesi 15 Kasım 2022 Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek. Peki Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasının büyüklüğü ne kadar? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Eyüpsultan Kemerburgaz İhale İlanı hakkında açıklama yaptı.

 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihi açıklandı. 

 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihi belli oldu. Buna göre, Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasının satış ihalesi 15 Kasım 2022 Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

 

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsası, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi, 224 ada 4 ve 5 parsel ile 245 ada 2 parselde konumlanıyor. Arsaların imar durumları, gelişme konut alanı ve ticaret+konut alanı olarak açıklandı. 

 

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasının toplam arsa alanı 51 bin 113 metrekare; emsale esas inşaat alanı ise 42 bin 899 metrekare olarak belirlendi. Bunun yanı sıra cami için 5 bin 555; ilokul alanı için 5 bin 40 metrekare büyüklükte alan yer alıyor. 

 

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsası Hasdal-Kemerburgaz Yolu'na yakın konumda bulunuyor. 

 

Emlak Konut GYO Muğla Bodrum Ortakent arsasının satışı için de geçtiğimiz günlerde düğmeye basmıştı. Emlak Konut GYO Muğla Bodrum Ortakent arsasının satış ihalesinin 2. oturumu gerçekleştirildi. Arsa için en yüksek teklifi Cevahir Taah. İnş. ve Tic. A.Ş. - HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı verdi.

 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:


Şirketimiz projelerinden İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 15.11.2022 Salı günü saat 11:00'da yapılacaktır.