GENEL Haber Girişi : 12 Mayıs 2018 12:46

EMİN ATMACA'DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

EMİN ATMACA'DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI
Akdoğu İşadamları Derneği Başkanı Emin Atmaca  Anneler Günü  dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Atmaca mesajında şu ifadelere yer verdi:

''Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de “Anneler Günü” olarak kutlanmaktadır.

Anne sadece insanı dünyaya getiren değil aynı zamanda insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu, hem bakıcısı, hem de öğretmenidir. Sevgilerin en derini ile evladına hayatın ilk kazanımlarını vererek bir bireyin, dolayısıyla sağlıklı bir toplumun oluşmasına katkı sağlayan annelerimize ne kadar müteşekkir olsak azdır.

Dünyayı daha yaşanılabilir hale getiren annelerimiz için bugün; onlara vazgeçilmez varlığımız olduklarını göstermek için bir fırsat günüdür. Anneler günü; affediciliğin ve fedakârlığın pınarı annelerimizin yalnızca ihtiyaç duyduklarında değil her zaman yanlarında olduğumuzu, emeklerinin boşa gitmediğini gösterme günüdür.

Karşılıksız emeğin, şefkatin tükenmez kaynağı annelerimiz; bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok paya sahiptir. Bizlerde sevgiye, güzel ahlaka, erdeme, iyiliğe dair hasletlerin temelini annelerimiz atar.

Yegâne derdi evladının gülümseyen yüzünü görmek olan cefakâr annelerimiz din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin yardımlaşmayı, karşılıklı saygıyı ve kardeşçe yaşamayı öğrendiğimiz bu iklimin oluşmasında en büyük rehberimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, fedakâr emekleri ile bizleri bugünlere ulaştıran annelerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.''

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.