SİYASET Düzenleme Tarihi : 28 Temmuz 2020 15:57 Haber Girişi : 28 Temmuz 2020 16:01

EMEL BİLENOĞLU’NDAN CHP KURULTAY DEĞERLENDİRMESİ

EMEL BİLENOĞLU’NDAN CHP KURULTAY DEĞERLENDİRMESİ
CHP Eyüpsultan kurultay delegesi Emel Bilenoğlu CHP'nin iktidar yolculuğunun aAnlarada yapılan büyük kongre ile başladığını söyledi

CHP Eyüpsultan kurultay delegesi Emel Bilenoğlu yaptığı açıklama ile hafta sonu Ankara’da yapılan Cumhuriyet Halk Partisi 37. Olağan Büyük Kongresini değerlendirdi.

 

 

Emel Bilenoğlu yaptığı açıklamada iktidar olgusu öne çıktı. CHP'nin iktidar yürüşünün bu kongre ile başladığını  belirtti.

 

 

Bilenoğlu CHP’nin ilk yapılacak seçimlerde yerel seçimlerde yakaladığı başarıyı genel seçimlere de yansıtacağını ifade etti.

 

 

CHP Eyüpsultan kurultay delegesi Emel Bilenoğlu yaptığı açıklamada  “Ankara’da çok güzel bir kongre yaşadık. Birlik bütünlük içinde bir kongre oldu. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu çok önemli mesajlar verdi. Kavga ve ayrışma değil, beraber olma zamanı olduğunu belirten genel başkanımız CHP’nin iktidara gidecek olan yol haritasını çizidi. Bizlerde sahada genel başkanımızın mesajları doğrultusunda çalışarak ilk seçimlerde CHP’ni iktidar yapmak için çalışacağız”