GENEL Haber Girişi : 17 Mayıs 2019 12:33

Deniz Köken Öğrencilerin Yüzünü Güldürdü

Deniz Köken Öğrencilerin Yüzünü Güldürdü
Eyüpsultan Belediyesi’nin eğitime destek dağıtım kampanyası 16 Mayıs Perşembe günü Alibeyköy’den başladı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ilçedeki tüm lise son sınıf öğrencilerine 250 tl. eğitime destek payı dağıtıyor. Kampanya 16 Mayıs Perşembe günü saat 11:00’de Alibeyköy Anadolu Lisesi’nden başladı. Aynı gün saat 13:00’de Alibeyköy Kız İmam Hatip Lisesi’nde eğitime destek ödemeleri yapıldı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, her iki okulu da ziyaret ederek öğrencilere eğitime destek paylarını kendisi dağıttı. Öğrencilerle sohbet eden ve onlarla hatıra fotoğrafı çektiren Deniz Köken, “Her zaman söylediğim gibi eğitim bizim için her şeyden daha öncelikli… Gençlerimizin en güzel şekilde eğitim alabilmeleri, ilçemizin başarı grafiğini yükseltebilmek için projeler hazırlıyor ve hayata geçiriyoruz. Eğitime destek payı dağıtımı uzun zamandır Belediyemizin gençlere bir armağanı. Onların bir eksiklerini tamamlar, üniversiteye hazırlıkta destek olur kanaatindeyim. Gençlerin her zaman yanındayım. Eğitime olduğu kadar, spora, güzel sanatlara da önem vermeleri en az bir dalda profesyonel olmaları için gereken tüm imkanları onlara sunacağız” dedi.

Eyüpsultan Belediyesi’nin eğitime destek payı dağıtımları, 27 Mayıs Pazartesi gününe kadar devam edecek. 25 Mayıs Cumartesi günü saat 12:00’de ise Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde (EKSM), Eyüpsultan’da oturup ilçe dışında eğitim gören lise son sınıf öğrencilerine eğitime destek payları dağıtılacak.

Eyüpsultan Belediyesi bu sene ilçedeki 4.203 lise son sınıf öğrencisine toplam 1.075.000 tl. eğitime destek payı verecek.