GENEL Haber Girişi : 10 Ocak 2019 17:48

Deniz Köken Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Deniz Köken Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı
Cumhur İttifakı Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken ve Ak Parti ilçe başkanı Adem Koçyiğit 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldi.

Cumhur İttifakı Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken ve Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit Ensar Konağı'nda kahvaltıda gazeteciler ile bir araya geldi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nu kutlayan Cumhur İttifakı Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken ve Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit gazetecilerin sorularını cevapladı.

Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit  yaptığı konuşmada, “ Gazeteciler gününüzü kutluyoruz. Bu günde sizinle birlikte olmak istedik, sofrayı paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Yerel basın çok önemli bir kuruluştur. Eyüp’ün sorunlarını gündeme taşımakla o bölgede gözümüz, kulağımız oluyorsunuz” diyerek, partisinin İBB başkan adayı Binali Yıldırım ile Eyüpsultan Belediye başkan adayı Deniz Köken’e başarılar diledi.

 Cumhur İttifakı Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken   yaptığı konuşmada “ Birbirimize ihtiyacımız var. Birlikte olursak büyürüz. Hem basın, hem siyasetçi büyür. Birlikte olursak bütün sorunları çözmüş oluruz diye düşünüyorum. Eyüpsultan bir kültür şehri ancak hala bir müzesi yok. Bunu hayata geçireceğiz, Eyüp Musiki Vakfı’nı konservatuvar haline getirebiliriz. Bu sürecin yaşandıkça güzelleşen şehir olan Eyüpsultan’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kahvaltı sonrası Cumhur İttifakı Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken ve Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.