SİYASET Haber Girişi : 16 Aralık 2021 12:40

CHP EYÜPSULTAN İLÇE SAHA ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

CHP EYÜPSULTAN İLÇE SAHA ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI
CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş saha çalışmalarına hız verdi.

CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek ,il başkan yardımcısı Güler Işıkcevahir, meclis üyeleri saha çalışmalarında CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş’a destek verdiler.

 

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş ve beraberindeki heyet saha çalışmalarına ilk önce Çırçır Mahallesi’nde bulunan İtfaiyeciler Sitesi Yönetimini ziyaret ederek başladılar.

 

 

İtfaiyeciler Sitesi’nin mülkiyet sorunu ile ilgili gerçekleşen görüşmede sorunla alakalı notlar alan CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek ve CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş sorunun çözümü ile ilgili çalışma yürüteceklerini belirtiler.

 

CHP heyetinin ikinci durağı Alibeyköy’de bulunan Gostivarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği oldu. Dernek başkanı Orhan Sipahi ve yönetim kurulu tarafından karşılanan CHP heyeti gündeme dair değerlendirmelerde bulundular. İstek ve şikayetleri not alan CHP heyeti sorunların çözümü için çaba harcayacaklarını belirtti.

 

 

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş gazetemize yaptığın açıklamada “ İktidar yürüyüşümüz başlamıştır. Saha çalışmaları yaparak vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor ve çözüm yaratmaya çalışıyoruz. İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek ve il başkan yardımcısı Güler Işıkcevahir çalışmalarımıza destek veriyor. Örgütümüzle birlik bütünlük içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Saha çalışmalarında görüyorum ki vatandaşlarımız AKP iktidarından bıkmışlar. Bir an önce seçim sandığını istiyorlar. Son dolar krizinin yarattığı zamlar vatandaşlarımızın ciddi olarak belini büktüğüne birebir şahit oluyoruz. AKP iktidarı biran önce seçim kararı almalıdır. Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ifade ettiği gibi “Geliyor gelmekte olan” Millet İttifakı ilk seçimde iktidar olacaktır.”