GÜNDEM Haber Girişi : 06 Mart 2019 12:50

CHP EYÜPSULTAN İLÇE ÖRGÜTÜNDE İSTİFALAR DURMUYOR

CHP EYÜPSULTAN İLÇE ÖRGÜTÜNDE İSTİFALAR DURMUYOR
CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi olan Mehmet Selamet, partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçti. Daha önce de Mehmet Sevim ve Hayri Has, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi adaylığından istifa etmişti…  

 

 

 

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi Cumhuriyet Halk Partisi’nde kriz katlanarak devam ediyor… Özellikle CHP Eyüpsultan İlçe Örgütü’nde sular bir türlü durulmuyor. Daha önce iki istifanın yaşandığı partide, Belediye Meclis Üyesi adaylarından Mehmet Selamet de istifa edip AK Parti’ye geçti.

19 Şubat 2019 tarihinde, 10. sıradan CHP Eyüpsultan Belediye Meclis adaylığı açıklanan Hayri Has ve 19. sıradan aday gösterilen Mehmet Sevim daha önce istifa etmişti. CHP Eyüpsultan İlçe Örgütü’ndeki istifa depreminin şoku geçmeden 5 Mart’ta yeni bir istifa haberi geldi. CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeliği için 16. sıradan aday gösterilen Mehmet Selamet, hem partisinden hem de Meclis Üyeliği adaylığından ayrıldı. Selamet, ertesi gün AK Parti Eyüpsultan İlçe Teşkilatı’na giderek partiye üye oldu. Mehmet Selamet’in rozetini AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit taktı. AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Mehmet Selamet’in AK Parti’ye geçişini tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

16. sıradan CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi adayı olan Mehmet Selamet’in istifası, siyasi parti kulislerinde parti içi çatışmaların durmayacağı, CHP Eyüpsultan İlçe Örgütü’nde istifaların devam edeceği şeklinde yorumlandı. Seçim Kurulu’na istifa dilekçesini verdikten sonra AK Parti Eyüpsultan İlçe Teşkilatı’na giderek AK Parti saflarına geçen Mehmet Selamet, Tüm Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin de başkanlığını yapmıştı. Halen Tüm Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Vekilliği görevini yürütüyor.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.