GENEL Haber Girişi : 03 Haziran 2019 18:58

CEVDET YILDIZ'DAN BAYRAM KUTLAMA MESAJI

CEVDET YILDIZ'DAN BAYRAM KUTLAMA MESAJI
Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldız,  Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Cevdet Yıldız, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Manevi iklimiyle gönüllerimize huzur veren, bizleri aynı sofralarda bir araya getirerek kardeşlik duygularımızı pekiştiren ve insanlığa ait bütün güzel hasletlerin yenilenmesine vesile olan mübarek Ramazan-ı Şerif ayını idrak ederek birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren bir Ramazan Bayramı’na daha erişmiş bulunmaktayız.

Bayram günleri; manevi duyguların coştuğu, inancı, kültürü ne olursa olsun bütün vatandaşlarımızın sevgi, saygı ve kardeşlik hisleriyle yaşanan sevinçlere ortak olduğu müstesna günlerdir.

Unutmamalıyız ki; bu güzel bayramı, bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın ülkemize ve ilimize, barış huzur ve mutluluk getirmesi dileklerimle tüm Eyüpsultanlı hemşehrilerimizin, kamu görevlilerinin ve basın mensuplarının Ramazan Bayramını en içten duygularla kutluyor, sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.