SİYASET Haber Girişi : 20 Eylül 2021 08:40

BUĞRA KAVUNCU EYÜPSULTAN’DA ROZET TAKTI

BUĞRA KAVUNCU EYÜPSULTAN’DA ROZET TAKTI
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun katılımıyla Eyüpsultan’da İYİ Parti'ye katılan isimlere rozetleri takıldı.

İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığınca düzenlenen İyi Parti'ye katılım töreni Eyüpsultan Meydanı'nda yapıldı

 

İl başkanı Buğra Kavuncu yeni üyelere Eyüpsultan Meydanında rozet taktı.

 

 

İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İl Başkan yardımcısı Erhan Özkan, Rafet Güntepe, Kürşat Ceylan, Barbaros Mahiroğlu, Fatih Oğuz bulunurken komşu ilçelerden  Zeytinburnu Teşkilat Başkanı Emre Kundakçıoğlu, Fatih İlçe Başkanı Özcan Çeliksi ve Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlarıda yer aldı. 

 

 

İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Mehmet Hulisi Sıvacı, Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve partililerin katılımıyla gerçekleşen rozet takma töreninde yeni katılan üyelere rozetlerini İl Başkanı Buğra Kavuncu takarken çevredeki vatandaşların da  ilgisi yoğun oldu.

 

 

Konuklarına tatlı ikram eden Buğra Kavuncu minik hayranlarınıda ihmal etmedi. Vatanandaşlarla ve yeni üyelerle bol bol sohbet eden İl Başkanı Buğra Kavuncu halkın ve üyelerin sevgisini kazanmaya devam ediyor.

 

 

Bir hafta daha Eyüpsultan meydanında olacak olan üye karavanı İlçe Başkanı Hulisi Sıvacı ve yönetimi yeni konuklarını bekliyor olacak.

 

Haber: Tülay Edis