GÜNDEM Haber Girişi : 16 Haziran 2014 10:30

Başkan Bir Günde Üç Nikah Kıydı?

Başkan Bir Günde Üç Nikah Kıydı?
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, hafta sonu üç nikah kıyarak Eyüplü çiftlerin mutluluklarına ortak oldu.
İdris-Havva Kopyan çiftinin kızları Emine Melek Kopyan, Ahmet -Şerife Çulfaz'ın oğulları Özkan Çulfaz ile Osmanlı Parkı Nikah Sarayı'nda düzenlenen nikah töreni ile evlendi. Çiftin şahitliklerini Deniz Saygılı ve Hakan Yiğit yaparken, nikahı Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın kıydı. Başkan çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Nikahın hemen ardından başkan Aydın, Çetin ve Terzioğlu ailelerinin törenine katıldı.

Mustafa- İmran Çetin'in kızı Hatice Çetin ile Mustafa- Reyhan Terzioğlu'nun oğlu Serdar Terzioğlu, düzenlenen nikah töreni ile hayatını birleştirdi. Çiftin nikah şahitlerini ise, Ahmet Kazankaya, Ahmet Kaman, Tahsin Çiftçi ve Cengiz Topalmaz Güneş yaptı. Başkan nikahı kıydıktan sonra çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını geline verdi. 

Başkan Remzi Aydın, Münzevi Camii Düğün Salonundaki nikaha da katıldı. Burçin Şahin'le, Mehmet Esat Akyol'un nikahını kıyan Başkan Remzi Aydın çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Nikah cüzdanını çiftin şahitliğini yapan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Genel Sekreter yardımcısı Hüseyin Eren'e verdi. Başkan, Eren çiftinin bu mutlu gününde yanlarından olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek cüzdanı Burçin Akyol'a verdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.