GENEL Haber Girişi : 07 Şubat 2020 16:08

ALİBEYKÖYLÜ ŞEHİDİ CUMHURBAŞKANI SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

ALİBEYKÖYLÜ ŞEHİDİ CUMHURBAŞKANI  SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
Van'da Şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Cihan Erat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Van'ın Bahçesaray ilçesinde çığ altında kalan iki kişiyi aradıkları sırada düşen ikinci çığ sonucu 27 yaşında şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Cihan Erat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camisi'nde düzenlenen törene, Şehit  Jandarma Uzman Onbaşı Cihan Erat'ın babası Adnan, annesi Safiye ve kardeşi Kadir  Erat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, AK  Parti Genel Başkanvekili Numan KurtulmuşAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir  Ünal, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuh Köroğlu,  İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, CHP İstanbul Milletvekili Turan  Aydoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, MHP İstanbul İl Başkanı  Birol Gür, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, askeri ve emniyet  yetkilileri ile vatandaşlar katıldı.

Şehidin cenazesi daha sonra konulduğu top arabasıyla toprağa verilmek üzere Edirnekapı Şehitliği'ne götürüldü. Bu sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler de aileyle birlikte yürüdü.