GENEL Haber Girişi : 06 Haziran 2019 15:59

AK PARTİDE BAYRAMLAŞMA HEYECANI

AK PARTİDE BAYRAMLAŞMA HEYECANI
Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit bayramın birinci günü teşkilat mensupları ile ikinci günü ise siyasi partileri ziyaret ederek bayramlaştı.

Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit bayram namazını Akşemsettin Mahallesi’nde kıldı. Namaz sonrası teşkilat mensupları ile vatandaşlarla bayramlaştı.

 Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ilçe başkanlığında teşkilat mesupları ile bayramlaştı.

Bayramlaşma sonrası Eyüpsultan Meydanı’nda vatandaşlara helva dağıttı.

Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit bayramın ikinci günü Eyüpsultan Belediyesi’nde gerçekleşen bayramlaşmaya katıldı.

Koçyiğit ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken belediyede ki bayramlaşmadan sonra siyasi partileri ziyaret etti

 

Adem Koçyiğit ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ilk ziyaretlerini MHP Eyüpsultan İlçe başkanlığına yaptı. Başkan Aydın Yırtıcı ile bayramlaştı.

 

Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken Eyüpsultan Meydanı’nda buluna CHP çadırını ziyaret ederek İlçe başkanı Sinan Akçiçek ve CHP örgütü ile bayramlaştı.

Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken Eyüpsultan Meydanı’nda bulunan İYİ Parti çadırını da ziyaret ederek İyi Partililerle bayramlaştı ve ardından İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığını ziyaret ederek ilçe başkanı Yaşar Er ile bayramlaştı.

Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit bayram mesajında “Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Bizde bu temelde Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ile beraber vatandaşlarımızla teşkilat mensuplarımızla sivil toplum kuruluşlarımızla ve siyasi partilerim ile bayramlaştık. Bu vesile tüm Eyüpsultanlıların Ramazan Bayramını kutlarım” dedi