GENEL Haber Girişi : 01 Haziran 2019 14:00

AK PARTİ’DEN KADİR GECESİ KUTLAMASI

AK PARTİ’DEN KADİR GECESİ KUTLAMASI
Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 23 Haziran’da yapılacak olan seçimlere Eyüpsultan Meydanı’nda kurduğu gönül çadırında sürdürüyor.

Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Eyüpsultan Meydanı’nda kurduğu gönül çadırında Kadir Gecesi vatandaşlara helva dağıttı.

 

Eyüpsultan Ak Parti İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve teşkilat mensuplar ile Kadir Gecesi helva dağıtarak vatandaşların Kadir gecesini kutladı

 

Eyüpsultan Ak Parti İlçe Başkanı Adem Koçyiğit “ Mübarek ramazan ayının son günlerinin gelmesi ile sevabı ve fazileti bol olan Kadir Gecesi’ni vatandaşlarımızla beraber kutluyoruz. Kurduğumuz gönül çadırı ile 23 haziranda yapılacak olan İstanbul seçimine belediye başkanımız Sayın Deniz Köken ve teşkilatımız ile beraber hazırlanıyoruz. Bu gece’nin huzur ve mutluluğunu Eyüpsultan’a gelen misafirlerimize helva dağıtarak yaşıyoruz. 23 Haziranda yapılacak olan İstanbul seçimlerinde Sayın Binali Yıldırım’ı seçerek “Ne dediysek yaptık, yine biz yaparız" hizmetlerimize birlik bütün içinde devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı Kadir Gecesini kutlarım” dedi.