GENEL Haber Girişi : 12 Haziran 2019 13:56

AK PARTİ ÇIRÇIR'DA

AK PARTİ ÇIRÇIR'DA
Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit ve teşkilat mensupları 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul seçimi için sahalardan ayrılmıyor.

23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul seçimi için Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, belediye başkanı Deniz Köken ve teşkilat mesupları Eyüpsultan mahallelerini karış karış dolaşmaya devam ediyorlar.

Adem Koçyiğit ile belediye başkanı Deniz Köken ve teşkilat mesupları Çırçır Mahallesi'nde vatandaşlara çiçek dağıtarak İBB Adayı Binali Yıldırım’ın selamlarını ileterek vatandaşlardan 23 Haziranda yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım için oy istediler.

Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Eyüpsultan sorumlusu Münire Ayvacı’nın da katıldığı Çırçır Mahallesi çalışması vatandaşlarda memnuniyet yarattı.

Çırçırr Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından sıcak ilgi ile karşılanan Ak Partililer vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını da dinledi.

İlçe başkanı  Adem Koçyiğit “Vatandaşlarımızın partimize ve  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım’a göstermiş olduğu ilgi bizi çok mutlu ediyor. Biz teşkilat mensuplarımız ve belediye başkanımız Deniz Köken ile çalışmalarımızı İstanbul’da her şeyin daha güzel olması için yapıyoruz.”